KNLTB Clubloterij 2024

29 april 2024


KNLTB Clubloterij 2024

Steun Tennisvereniging MTV’65 en maak zelf kans op mooie prijzen!

Het is feest dit jaar! De KNLTB bestaat op 5 juni 125 jaar en dat vieren ze graag samen met al hun verenigingen en leden. Daarom doet de KNLTB, speciaal voor het jubileum, mee met de Clubloterij van NOC*NSF, om de tennis- en padelsport een boost te geven!

Met de Clubloterij kun je namelijk geld verdienen voor je vereniging, wat je weer in kunt zetten voor activiteiten of materialen op de tennisvereniging.

Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Daarnaast zijn er ook mooie prijzen van KNLTB Partners te verdienen, zoals een horloge van Certina, tickets voor ABN AMRO Open 2025, een gesigneerd shirt van Roger Federer, padelclinics en nog veel meer!

Ook hebben we diverse prijzen toegevoegd namens onze eigen tennisvereniging, zoals 2x een uur baanhuur in de tennishal, 2x een tennisles en 2x deelname aan ons jaarlijke kersttoernooi.

Deelnemers kopen clubloten voor €2.50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat €2.00 rechtstreeks naar onze mooie club. Met zo’n lot kun je automatisch meespelen in drie trekkingen: een trekking van onze club, van de sportbond, en een landelijke trekking. Dit betekent dat je niet alleen ons club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. De hoofdprijs wordt getrokken op 12 juni en wordt uitgekeerd aan liefst tien verschillende winnaars.

Deelname is heel eenvoudig! Kijk op clublot.nl en koop direct jouw Clubloten.

KLIK HIER EN KOOP JE LOTEN!

Bestuur M.T.V.'65

 

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 547 362 853

Tennisvereniging MTV'65

Potdijk 1C
7475 SL MARKELO

KVK-nummer

40074257