Voorjaarscompetitie in volle gang!

20 maart 2023


 Voorjaarscompetitie 2023

Jeugd-, dames-, heren-Jeugd-, dames-, heren- en mixteams kruisen ook dit jaar weer de tennisrackets met andere verenigingen uit het oosten des lands in de voorjaarscompetitie van de KNLTB.

Vanaf 31 maart zal de voorjaarscompetitie van start gaan. Van MTV ’65 nemen in totaal maar liefst 29 teams deel aan de verschillende competities, zowel jeugd als senioren. In vergelijking met vorig seizoen flink wat meer.

Dit jaar te bewonderen:

·      Op dinsdagochtend speelt er een damesteam van onze club.

·      Op donderdagavond spelen er een team voor MTV’65 mee in de 8-9 competitie.

·      Voor de vrijdagavond hebben zich 16 teams aangemeld in de HD/DD/GD competitie.

·      Op zaterdag zijn er 5 deelnemende teams.

·      Op de zondag zijn er 6 teams, waarvan 5 jeugdteams te bewonderen. Leuk om te melden dat we dit jaar ook een jeugdteam Gemengd Junioren 13 t/m 17 Hoofdklasse hebben in ons midden! Op 2-4, 16-4 en 21-5 spelen ze thuis tegen o.a. Meppel en Amstelpark en ben je van harte welkom om ons team aan te moedigen! 

De competitieleiders (Ellis, Simone en Karin), zijn druk bezig geweest met het maken van de indelingen en de baanschema’s. Alles staat zo goed als klaar om de voorjaarscompetitie van start te kunnen laten gaan. In een aparte mail en bericht in de aanvoerdersapp krijgen jullie informatie over het afhalen van de tennisballen en overige regels.

Nieuwscategorieën Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 547 362 853

Tennisvereniging MTV'65

Potdijk 5A
7475 SL MARKELO

KVK-nummer

40074257