Lidmaatschappen

Lidmaatschappen
Wij heten je van harte welkom bij MTV'65. We vinden het ontzettend leuk dat je erover denkt om bij onze gezellige club tennis te gaan spelen. Met ruim 325 senioren leden ca. 75 jeugdleden zijn wij een van de grotere clubs in de regio. Saamhorigheid staat bij ons hoog in het vaandel en we werken met allemaal vrijwilligers samen om het tennissen voor zowel de recreatieve als competitieve spelers en jong en oud zo leuk mogelijk te maken. 

Wil je lid worden? Meld je dan aan via de volgende link: Ja, ik wil lid worden!

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De ledenadministratie is te bereiken via [email protected].

Contributie 2024
Junioren (t/m 17 jaar): €65
Senioren: € 120,-
Uitwonende student tarief: €70

Het lidmaatschap van onze vereniging betekent dat je tijdens het zomerseizoen gebruik kunt maken van de gravelbanen buiten.  MTV'65 draagt per lid (zowel senior als junior) € 15,- af aan de KNLTB. 

Het soort lidmaatschap wordt vastgesteld aan de hand van de leeftijd op peildatum 1 januari van een contributiejaar. 

2e lidmaatschap
Ben jij al lid van een andere tennisvereniging? Maar wil jij ook graag lid worden bij MTV’65 omdat je hier bijvoorbeeld competitie wilt spelen of wilt trainen en ook wilt vrijspelen. Dan hebben we voor jou een bijzonder lidmaatschap; het 2e lidmaatschap. Hiervoor betaal je 75,00 euro. Voorwaarde is wel dat je kunt aantonen dat je al bij een andere vereniging een vol lidmaatschap betaald. Je mag dan het hele buitenseizoen gebruik maken van de buitenbanen en je kunt ook deelnemen aan een competitieteam. 

Competitielid
Wil jij graag deelnemen aan een competitieteam in een team van MTV’65. Dan kun je voor 50,00 euro competitielid worden. Je kunt dan uitkomen voor een team van MTV’65 in de voorjaarscompetitie en gedurende de weken van de competitie ook trainen op de banen van MTV’65.

Noaberlidmaatschap TC Holten
Voor leden van MTV'65 is het mogelijk om van 1 oktober t/m 31 maart een Noaberslidmaatschap af te nemen bij TC Holten. Hiermee kan je onbeperkt vrijspelen op de 5 kunstgras banen van TC Holten. Daarnaast kan je tennislessen volgen bij 1 van onze tennisleraren. Kosten voor leden van MTV'65 zijn €50,- p.p. Aanmelden uiterlijk voor 15 september via: [email protected]

Betaling
Voor nieuwe leden is het alleen mogelijk om via het geven van een machtiging lid te worden van de vereniging. Je kunt je tennispasje ongeveer twee weken na aanmelding afhalen in de kantine, je kunt ook via de ClubApp, waar je toegang toe krijgt je pas zien. Met de ClubApp en met je pas kun je, gedurende het tennisseizoen in de zomer, gebruik maken van onze vijf gravel banen. Jaarlijks wordt de contributie begin maart via een automatische incasso afgeschreven.

Lidmaatschap opzeggen
Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij voor 1 december de uitschrijving heeft plaatsgevonden middels een mail aan de ledenadministratie via [email protected] 

Ons contactpersoon voor de ledenadministratie: Mariejet Slaghekke

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 547 362 853

Tennisvereniging MTV'65

Potdijk 1C
7475 SL MARKELO

KVK-nummer

40074257