Tennisles jeugd

Informatie aanmelden Zomerlessen 2023 MTV’65 

Vanaf maandag 27 maart 2023 (bij juiste weersomstandigheden) start het zomerseizoen en zijn de gravelbanen geopend voor tennislessen. De tennislessen vinden plaats van maandag t/m zaterdag.

Jeugdlessen

  • Volg je deze winter jeugdlessen en wil je doorgaan tijdens de zomerperiode? Dan hoef je niks te doen. De trainer zal in overleg met de jeugdcommissie de lessen indelen. Je krijgt hierover medio maart bericht per e-mail met de indeling, lestijd en data. 
  • Afmeldingen, maar ook eventuele wijzigingen die van invloed zijn op de indeling (bijv. door schooltijden of een andere sport) ontvangen we graag vóór uiterlijk 1 maart aanstaande per mail: [email protected]     
  • Volg je nog geen tennislessen en wil je dit graag? Stuur een mail naar: [email protected] en meld je aan! Geef hierbij je voorkeursdag, leeftijd en overige gegevens door. We gaan dit jaar van 18 naar 20 zomerlessen, het tarief hiervoor is €120,- *) voor jeugd t/m 17 jaar. Wil je een 2de les volgen? Dan betaal je voor je 2de les een tarief van €100,- voor 20 lessen. Voor studenten tussen de 18 en 21 jaar die nog willen deelnemen aan de jeugdlessen geldt een tarief van €150,-.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief lidmaatschap bij MTV’65 en gelden voor zomer 2023. *) Wij proberen de tarieven zo laag mogelijk te houden voor onze jeugdleden. Daarom draagt MTV’65 ook altijd financieel bij aan de jeugdlessen. In verband met gestegen kosten door baanonderhoud en energie hebben wij het tarief voor de jeugdlessen wel iets moeten verhogen. Vanuit de sponsorcommissie wordt gezocht naar een sponsor voor jeugdactiviteiten om tennis voor iedereen toegankelijk te houden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 547 362 853

Tennisvereniging MTV'65

Potdijk 5A
7475 SL MARKELO

KVK-nummer

40074257