Tennisles jeugd

Aanmelden Zomerlessen 2024 MTV’65 
Vanaf maandag 25 maart 2024 start het zomerseizoen en zijn de gravelbanen (bij goede weersomstandigheden) geopend voor tennislessen. De tennislessen zullen worden verzorgd van maandag t/m zaterdag door Marc IJzerman Tennis Visie. De tennisleraren Joost, Jesper & Marc zullen weer de tennislessen verzorgen voor onze leden.

Jeugdleden
Volg je deze winter jeugdlessen en wil je doorgaan tijdens de zomerperiode? Dan hoef je niks te doen. Marc IJzerman Tennis Visie zal de jeugdlessen weer indelen.

Je krijgt hierover medio maart bericht per e-mail met de indeling en lestijd. De lesdata worden gepubliceerd op de website.

·       Afmeldingen, maar ook eventuele wijzigingen die van invloed zijn op de indeling (bijv. door schooltijden of een andere sport) ontvangen we graag per mail: [email protected]   

·      Volg je nog geen tennislessen en wil je dit graag? Mail naar: [email protected]

Het tarief voor 20 zomerlessen bedraagt €125,- voor jeugd t/m 17 jaar.

Wil je een 2de les volgen? Dan betaal je voor je 2de les een tarief van €100,- voor 20 lessen.

Voor studenten tussen de 18 en 21 jaar die nog willen deelnemen aan de jeugdlessen geldt een tarief van €150,-. Bovenstaande bedragen zijn exclusief lidmaatschap bij MTV’65 en gelden voor zomer 2024.

Wij proberen de tarieven zo laag mogelijk te houden voor onze jeugdleden. Daarom draagt MTV’65 ook altijd financieel bij aan de jeugdlessen. In verband met gestegen kosten door baanonderhoud, energiekosten en halkosten hebben wij het tarief voor de jeugdlessen wel iets moeten verhogen. Vanuit de sponsorcommissie wordt gezocht naar een sponsor voor jeugdactiviteiten om tennis voor iedereen toegankelijk te houden.

Tijdens het toernooi Markelo Open, de feestdagen en schoolvakanties worden er geen tennislessen gegeven. Een training duurt 50 minuten. Trainingen gaan altijd door conform afspraak met de trainer. Tussentijds opzeggen en restitutie bij bijv. blessure of ziekte is niet mogelijk. Bij slecht weer kan er mogelijk gebruik worden gemaakt van de indoorbanen. In alle zaken waarin dit lesreglement (zie website) niet voorziet, beslist Marc IJzerman Tennis Visie, mogelijk samen met het bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Zie contact bestuur

Tennisvereniging MTV'65

Potdijk 1C
7475 SL MARKELO

KVK-nummer

40074257